Практически услуги и полезен маркетингов инструмент в един продукт

Дали на фризьор, ресторантът, в клуба или на лекаря – предоставянето на свободен интернет става все по-важно. Преди всичко, компаниите могат да се възползват от който предлага безплатен Wi-Fi на своите клиенти, гости и посетители и по този начин допълнителна услуга, която ги отличава от конкуренцията.

net365 настройвате Wi-Fi точки за достъп, което ви позволява да се направи безплатен интернет на клиентите си. Също така на вашите нужди се смята, че: интегриран инструмент за оценка на говори на посетителите си на точното място в точното време. Как да получите ценни автентични мнения и може да научите повече за своите клиенти.

Свържете, да разбират, да се подобри – ползите от net365:

1. Свържете вашите клиенти с безплатен Wi-Fi:

Интернет е неизменна част от нашето ежедневие. Така че консумират обем данни вече не е проблем, ние инсталирате вашите Wi-Fi горещи точки, които ви осигуряват на посетителите си през свободното си време. Вашите клиенти да се справят с потенциални периоди на изчакване – и без да плащат за регистрация и разкриване на лична информация. Свободното офертата увеличава лоялността на клиентите и удовлетвореността на клиентите.

2. Разбиране на клиентите си с автентичен обратна връзка:

Когато Neukundenanwerbung мнения автентичен клиентите са важни и не трябва да се подценява. Нашият инструмент за оценка ви дава възможност да ненатрапчиво да питам клиентите си за кратък бизнес оценяване. Доволни клиенти дават положителни отзиви и положителни отзиви доказани за стимулиране на продажбите.

3. Подобряване на маркетинга на целевата група по мониторинг:

Научете повече за Вашата клиентска база: имате възможност да задавате въпроси към удовлетворяване на клиента, за да попитам, че може да се отговори, например, по-малък с да или не. Следователно безплатен Wi-Fi достъп е практически инструмент за мониторинг, която помага за подобряване на услугите си. Също така, данни, като продължителността на престоя или скоростта на кликване може да бъде заявен в седмичен статистика и след оценка. За да научите вашите клиенти по-добре и да може да използва придобитите данни за още индивидуализиран подход на клиентите.

Сключването на нашите услуги? net365 е най-добрият ресурс за учтив безжични услуги. При нас в страна, удовлетвореност на клиентите си и задържане може да се увеличи. Имате възможност на отделни начални екрана, проектират и прилагат отстъпки и сделки конкретно. Можете също така да получите реални отзиви от доволни клиенти, но може да реши кои коментари трябва да бъдат публикувани. По този начин ще се гарантира прозрачност, който ще възнагради вашите клиенти.